Uw zoektocht is nu voorbij.

Op tijd uw facturen betaald krijgen: dat geeft rust en zekerheid. Daarom vraagt uw credit management om een partner die veel meer doet dan incasso alleen. Een partner die luistert, meedenkt, adviseert én vooral: actie onderneemt. Het behoud van de relatie met uw klanten staat bij Cashcontrol Incassodiensten voorop. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen. Wij staan voor een correcte en integere aanpak. Maar gaan vasthoudend de strijd voor u aan. En halen er uit wat er in zit. Want alleen het eindresultaat telt. U moet op tijd uw rekeningen betaald krijgen. De continuïteit van uw bedrijfsvoering hangt ervan af.

Cashontrol helpt u bij het innen van openstaande bedragen en bij het voeren van een effectief en efficiënt debiteurenbeleid. Wij zetten een breed palet middelen in om betaling te stimuleren. We doen dat correct, maar uiterst vasthoudend en met aansprekend resultaat. Zo krijgt u waar u recht op hebt: betaling van uw vordering.

Incassobureau inschakelen particulieren Cashcontrol

incasso scoringspercentage 70%
25 jaar beslist de incassospecialist
Gericht op behoud van een goede relatie
Persoonlijk debiteurenbezoek
Ook voor eenmalige opdrachten

Contact opnemen

U kunt ons ook bereiken door middel van onderstaand contactformulier. Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

    Naam vereniging*

    Naam*

    Emailadres*

    Telefoonnummer*