Betalingsherinnering versturen niet voldoende?

Zoek niet verder want Cashcontrol incassodiensten kan u helpen. Wij nemen de incasso taken van u over met de debiteuren die maar niet tot een betaling komen. Hierdoor hebt u een zorg minderen waardoor u zich weer kunt richten op de core business van uw bedrijf.

Top inzet

Door middel van een goede aanpak met het oog op kwaliteit en kennis zullen wij met 25 jarige incasso ervaring ervoor zorgen dat de debiteur tot een betaling komt. Zodat u zelf zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken.

Unieke inzet

wat wij vaak hebben gemerkt is dat ouderwetse technieken zoals een betalingsherinnering niet genoeg is om de debiteur over te halen tot een betaling. Vaak heeft deze debiteur nog ene stapje extra nodig zoals bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek. Wij bij Cashcontrol incassodiensten zullen dit voor u doen er met maximale inzet tot een overeenkomst komen die u zint.

Neem contact met ons op

Wij staan u direct persoonlijk te woord met meer informatie en  daarbij hoort u  welke stukken (zoals vonnissen, schuldbekentenissen, kopieën van facturen, nota’s, correspondentie, betalingsherinneringen) wij van u nodig hebben.

    Bedrijfsnaam*

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*