Incassobureau Schiedam

Heeft jouw klant de factuur nog niet betaald, ondanks herhaaldelijke verzoeken? Schakel dan een professioneel incassobureau uit Schiedam in. Cashcontrol behandelt al jouw openstaande facturen alsof het onze eigen facturen zijn.

Te lang uitstaande vorderingen zijn kostbaar. Niet alleen in financieel opzicht maar ook qua ergernis en tijd. Daarom doet Cashcontrol Incassodiensten er alles aan om zo snel mogelijk passende incasso-acties te ondernemen. Die acties zijn gebaseerd op ruim 25 jaar incasso ervaring. Ervaar vandaag nog waardoor Cashcontrol incasso’s zo succesvol zijn.

Incasso met relatiebehoud

Het uit handen geven aan een incassobureau kan ook een grote stap zijn, je hebt tenslotte hard gewerkt om de relatie met de klant op te bouwen. Die wil je niet zo maar op het spel zetten. Schakel daarom Cashcontrol Incassodiensten uit Schiedam in. Onze incasso oplossingen zorgen ervoor dat jouw klant een positieve ervaring heeft, maar wel begrijpt dat het niet op tijd betalen van een factuur niet zonder gevolgen kan blijven.

Met onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak boeken we in meer dan 70% van de incassozaken succes.

Aandacht voor uw incasso

Cashcontrol Incassodiensten onderscheidt zich onder andere door:

√ Incasso scoringspercentage 70%

√ 25 jaar beslist de MKB incassospecialist

√ Gericht op behoud goede zakelijke relatie

√ Persoonlijk debiteurenbezoek

√ Ook voor éénmalige opdrachten

Procedure incassobureau Schiedam

Cashcontrol is een incassobureau uit Schiedam dat niet werkt met een automatisch gegenereerd incassotraject. Wij bieden maatwerk, oplossingen op maat. Iedere vordering is tenslotte anders en iedere debiteur reageert anders op een betalingsverzoek.

Het te volgen incassotraject wordt door jouw vaste dossierbehandelaar, uiteraard in overleg met jou, volledig afgestemd op jouw vordering en debiteur. Incassomaatwerk om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Daarom kies je voor Cashcontrol Incassodiensten. Incasseren met passie en met relatiebehoud!

Incassobureau Schiedam

Neem contact met ons op

Wij staan u direct persoonlijk te woord met meer informatie en  daarbij hoort u  welke stukken (zoals vonnissen, schuldbekentenissen, kopieën van facturen, nota’s, correspondentie, betalingsherinneringen) wij van u nodig hebben.

    Bedrijfsnaam*

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Incassobureau Rotterdam