Incassobureau Westland

Bent u op zoek naar een gedegen incassobureau dat zich actief inzet voor het innen van uw vorderingen? Dan is ons incassobureau in de juiste partner voor u.

Cashcontrol Incassodiensten doet er alles aan om de relatie met uw debiteur te behouden. Dit door gebruik te maken van een persoonlijke aanpak. Het incassobureau in Friesland helpt u graag bij het oplossen van uw incasso probleem. De Weslandse ondernemersmentaliteit en kennis van de lokale markt zorgen ervoor dat u ook nog eens snel resultaat ziet.

Incasso met relatiebehoud

Het uit handen geven aan een incassobureau kan ook een grote stap zijn, je hebt tenslotte hard gewerkt om de relatie met de klant op te bouwen. Die wil je niet zo maar op het spel zetten. Schakel daarom Cashcontrol Incassodiensten in. Onze incasso oplossingen zorgen ervoor dat jouw klant een positieve ervaring heeft, maar wel begrijpt dat het niet op tijd betalen van een factuur niet zonder gevolgen kan blijven.

Cashcontrol Incassodiensten  incasseert snel, daadkrachtig en transparant en dat zult u ook merken aan de werkwijze die wij hanteren. Op deze manier beschikt u snel over uw geld en houdt u tijd over voor uw eigen dagelijkse werkzaamheden. Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar incassobureau in het Westland , zit u bij Cashcontrol Incassodiensten zeker goed.

Met onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak boeken we in meer dan 70% van de incassozaken succes.

Aandacht voor uw incasso

Cashcontrol Incassodiensten onderscheidt zich onder andere door:

√ Incasso scoringspercentage 70%

√ 25 jaar beslist de MKB incassospecialist

√ Gericht op behoud goede zakelijke relatie

√ Persoonlijk debiteurenbezoek

√ Ook voor éénmalige opdrachten

Procedure incassobureau Westland

Gespecialiseerd in incassotrajecten in het Westlandse Midden- en Kleinbedrijf (MKB) streven wij naar een duurzame relatie tussen u en uw debiteur. Een relatie waarin uw debiteur weer een trouw betalende klant wordt. Dit realiseren wij door een werkbare betalingsregeling te treffen. Met nadruk op werkbare; maatwerk qua betalingsregeling blijkt vaak dé sleutel tot een oplossing.

Daarom kies je voor Cashcontrol Incassodiensten. Incasseren met passie en met relatiebehoud!

incassobureau rotterdam

Neem contact met ons op

Wij staan u direct persoonlijk te woord met meer informatie en  daarbij hoort u  welke stukken (zoals vonnissen, schuldbekentenissen, kopieën van facturen, nota’s, correspondentie, betalingsherinneringen) wij van u nodig hebben.

    Bedrijfsnaam*

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Incassobureau Rotterdam